De keramiek lessen gaan per blok, elk blok bestaat uit 5 lessen. Een blok start wanneer er minimaal 6 deelnemers zijn. ivm de corona maatregelen kunnen er niet meer dan 6 personen deelnemen. vol is vol. Instromen gaat per blok. Of je nu nog nooit met klei hebt gewerkt of juist al ervaring hebt, dat maakt niet uit. Je kunt meerdere werkstukken maken in de 5 lessen.

Het is altijd erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is en wat voor geweldige creaties er worden gemaakt.

In de 5 lessen kun je meerdere werkstukken maken. Alle apparatuur is aanwezig, waaronder gereedschap, een kleiwals, draaischijf en een oven.

 

We wonen sinds 3.5 jaar in Klaaswaal, meer rust en ruimte en een atelier om les te geven. Mijn grootste passie is klei. Het delen van kennis doormiddel van les geven, vind ik heel leuk om te doen.

 

Heb je ook zin om met klei werken. Doormiddel van de techniek handvormen kun je de mooiste werken maken, door met plakken, reepjes of rollen op te bouwen. Er is ook een mogelijkheid om potjes te draaien op de draaischijf. Er kunnen meerdere werken gemaakt worden.

Tijdens de les van 2.5 uur is er een pauze en kan er koffie of theegedronken worden, in een aangelegen ruimte. 

Een blok van 5 lessen kost € 130,- dit is inclusief materiaal* (klei /glazuur/bakken) * werk wat meer als 4 kg weegt en of hoger dan 30 cm is, reken ik extra voor, ivm meer keren de oven stoken.
Lessen beginnen op dinsdag ochtend 15 september t/m 13 oktober van 9.30 - 12.00  of woensdag ochtend 16 september t/m 14 oktober van 9.30 - 12.00 of donderdag avond 17 september t/m 15 oktober van 19.30 - 22.00 uur schoolvakanties zijn er geen lessen. 

In overleg kunt u met een groep op een ander tijdstip komen.

Lessen kunnen ingehaald worden, tijdens de bestaande lestijden. Een losse les kost € 28,50

Je kunt je alvast inschrijven.

Voor de korte workshops is er keuze uit diverse mogelijkheden. Enkele voorbeelden van de workshop zijn:

Schaal maken en decoreren.

Je maakt zelf de schaal en decoreert het met engobe ( dunne kleislip met pigmenten). Dit kan doormiddel van uitspaar of invul techniek.

€ 45,- inclusief materialen, koffie met iets erbij.

Dier maken.

Je maakt een dier gevormd vanuit een bolvorm, die je bijvoorbeeld als decoratie in de tuin kunt zetten.

€ 45,- inclusief materialen, koffie met iets erbij.

Bord decoreren.

Je gaat een bord decoreren als een plateelschilder. Maar dan met eigen afbeelding en kleuren.

€ 45,- inclusief materialen, koffie met iets erbij.

Met de herfst en winter zijn er thema workshops

Wilt u op de hoogte blijven van mijn werk of ben je geïnteresseerd in 5 lessen of een workshop. Inschrijven kan door onderstaande gegevens in te vullen. Laat me weten waar je interesse naar uit gaat. 

 

 


 

CONTACT
KVK.nr 54323363

Oud Cromstrijensedijk OZ 119

3286BN Klaaswaal

00(31)6-43561164

  • Facebook Social Icon